Säker Betalning

När det kommer till att köpa något, vad som helst på nätet, är säkerhetsfrågan viktigare än allt annat. Vi tar vår internetbutiks övergripande cybersäkerhet och i synnerhet betalningsprocessens på största allvar. Vi kan försäkra dig om att all din shopping här kommer att bli en trevlig och säker upplevelse, förstärkt av alla faktorer som anges nedan.

  • SSL Certifikat

    Om webbplatsen har ett SSL-certifikat, innebär det att ägarna bryr sig om att din affärsupplevelse är säker och sund och vill se till att alla uppgifter (inklusive finansiella) som du anger på vår hemsida säkert krypteras!
  • Flera Betalsätt

    När vi funderade på vilka betalningssätt som skulle användas i vår internetbutik, begränsades valet till förskottsbetalning, Paypal och Braintree. Förskottsbetalning för alla som ej har möjlighet eller känner oro för kortbetalning online. Både Paypal och Braintree är kortbetalningsportaler som koncentrerar sig på säkra transaktioner.
  • Kund Support

    Det är också skönt att veta att om du skulle uppleva någon form av tekniska problem på vägen till kassan, kan du alltid kontakta oss med dina frågor.
To Top