Välkommen till vår internetbutik!

Sekretesspolicy

KUNDUPPGIFTER:

Jobs Handtryck AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vår sekretesspolicy hjälper dig bland annat att förstå vilken slags information vi samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på webbplatsen i samband med köp samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan. Jobs Handtryck AB, 556088-8447, Västanvik Jobsbacken 4, 793 92 Leksand, Sverige är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Dessa personuppgifter kan vara: Ditt personnummer, namn, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, postadress, leveransadress, IP-adress och telefonnummer.

Uppgifterna kan även användas för identifikation, nyhetsbrev om du har anmält att du vill ha detta samt för statistikändamål.

Din IP-adress, namn, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, och om du angett ditt personnummer lagras i vår webbutiks databas.

I vårt affärssystem hanterar vi era fullständiga personuppgifter endast vid köptillfället för att du ska kunna genomföra ditt köp på ett tryggt sätt. Om du samtyckt till att vara registrerad kund hos oss sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund.

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik (SSL) för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Tillgång till de utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda identifieras genom lösenord för åtkomst.

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning samt nyhetsbrev om du har anmält att du vill ha det. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande.

 

SAMTYCKE:

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på webbplatsen.

För att hålla vårt kundregister korrekt och uppdaterat, vid ändring vänligen meddela oss genom att skicka e-postmeddelande till info@jobshandtryck.se

Jobs Handtryck AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya krav. Alla ändringar av denna integritetspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

COOKIES:

Vi använder Cookies!
Cookies är information som skickas från olika sajter och lagras på din hårddisk. Dessa används för att sajterna ska känna igen sina användare när de kommer tillbaka nästa gång.
Med hjälp av cookies analyserar vi vår trafik för att urskilja mönster i hur tjänsten används. Dessa analyser ligger till grund för utveckling av tjänstens innehåll och design.
Jobs varken säljer eller utbyter personlig information om sina användare såvida vi inte har din uttryckliga medgivelse att göra det.
Vi använder helt enkelt den information vi hämtar in för att förbättra tjänsten för våra användare.
Genom att använda hemsidan accepterar du att vi lagrar information om dig som användare.